Engels online   arrow

Alle leeftijden en niveaus

Taalonderwijs moet materialen bieden die enerzijds de taalvaardigheid van de leerling ontwikkelt, maar ook helpt in real-life situaties die passen bij elke levensfase van de leerling. Wij bieden daarom een grote pool van taalcursussen aan voor alle leeftijden en niveaus. bekijk de demo’s van de verschillende programma’s:

Schermafbeelding 2016-05-19 om 14.14.46

groep 3 en groep 4

NicoleandTommyNicole & Tommy Vocabulary for Children is een boeiend en kleurrijk interactief programma, dat is ontworpen om de basiswoordenschat te leren aan kinderen van 4 tot 7 jaar oud.

groep 5 en 6

wow_main-picWow! is een interactieve cursus Engels voor kinderen van 7 jaar of ouder en het leren van Engels op een elementair niveau.

groep 7 en 8

vbtte1Teen Talk English is een aantrekkelijk all-in-one-taalcursus, gericht op het brengen van 9 tot 13-jarigen van de basis van Engels naar een pre-intermediair niveau.