Nicole and Tommy   arrow

Nicole & Tommy Vocabulary for Children is een boeiend en kleurrijk interactief programma dat is ontworpen om de basiswoordenschat te leren aan kinderen van 4 tot 7 jaar oud. De twee hoofdpersonen Nicole en Tommy presenteren 400 woorden (volledige versie) met behulp van interactieve diavoorstellingen, presentaties en een verscheidenheid aan activiteiten en spelletjes. De combinatie van stemmen, graphics en interactie creëren een leuke ervaring voor alle betrokkenen.

NicoleandTommy Schermafbeelding 2016-05-19 om 14.14.46
De 260 interactieve activiteiten zijn gegroepeerd in 20 thematische categorieën en worden begeleid door een Activity Book, speciaal ontworpen als een aantrekkelijke aanvulling op de cursus. Het bevat ook tips en adviezen voor ouders om te helpen hun kind gebruik te laten maken van de cursus.

De cursus kan ook dienen als een nuttig hulpmiddel voor kinderen met spraak-en taalstoornissen en leerproblemen.

Product highlights:
4 taalspelletjes

• uitgebreide praktijkoefeningen voor uitspraak
  • elk woord wordt gepresenteerd in een specifieke context (geluid en visueel)
  • het basisvocabulaire en meest relevante voor het kind, wordt als eerste geïntroduceerd.
  • een visuele woordenboek
  • uniek systeem van interactieve beloningen

voorbeeldopdrachten
Nicole and Tommy Vocabulary for Children