Wow!   arrow

Wow! is een interactieve zelf-studie cursus Engels voor kinderen van 7 jaar of ouder bij het leren van Engels op een elementair niveau. Het bestaat uit 20 interactieve lessen samengesteld uit tweestaps activiteiten zoals spelletjes, puzzels, liedjes en verhalen, die in totaal staan voor 80 uur leerplezier.

Wij zien dat dit programma in Nederland het best aansluit bij excellente leerlingen uit groep 5 en 6.

Schermafbeelding 2016-05-19 om 14.14.46

wow_main-pic
Dream Team
De hoofdpersonen van het Dream Team, betrekken jou als gebruiker bij hun avonturen en uitdagingen, door middel van visuele en kinesthetische interactiviteit. De rijke graphics en boeiende interactie maken het gemakkelijk voor leerlingen om een ​​bewuste verbinding van de woorden met de context te maken, zonder noodzakelijke support van een meester of juf.

Product highlights:
mini-verklarende woordenlijst
geavanceerde praktijkoefeningen voor uitspraak
grammatica referentie-instrument
effectieve motivatie en feedback systeem
boeiende graphics en design

voorbeeldopdracht: