Excellent in PO   arrow

plusklasAsten

Engelse verrijkingslessen voor begaafde leerlingen

Help! Waar haal ik de tijd vandaan om (ook nog) de begaafde leerlingen te instrueren en begeleiden? Herkenbaar? De Digitale Leerschool biedt interactief en animerend leermateriaal ter verrijking van de reguliere lessen. Hiermee voorziet de Digitale Leerschool in de kennisbehoefte van de meer talentvolle leerlingen. Doordat het leermateriaal online wordt aangeboden, kan er overal en wanneer je maar wilt mee gewerkt worden. In de klas, in de plusklas of thuis. De eCoach van de Digitale Leerschool

Hoe werkt het?

Na een persoonlijke introductie van de digitale leercoaches op school en/of in de klas, kunnen de leerlingen zelfstandig aan de slag via www.ikleerdigitaal.nl. Zij krijgen een eigen uniek account en de eCoach zorgt op afstand dat er voldoende opdrachten klaar staan. Terwijl in de klas hun leraar met de andere klasgenoten klassikaal aan het werk gaat, gaan leerlingen via de Digitale Leerschool zelfstandig aan de slag. De kennisoverdracht zit in het systeem, waardoor ze volledig zelfstandig met het programma aan de slag kunnen. Voor hulpragen kunnen ze een bericht sturen aan de eCoach. Zo kan een leerling op eigen tempo en niveau aan het werk.  De leerkracht houdt met behulp van het leervolgsysteem het leerproces van zijn leerling in de gaten en stuurt bij waar nodig.

Voordelen:

extra uitdaging | gedifferentieerd leren | profilering school | geen extra werkdruk voor leerkracht | flexibel

Voor een overzicht van de leerprogramma’s klik hier