Over ons   arrow

Sinds 2012 ondersteunen wij scholen in het PO en VO bij het differentiëren van het onderwijsaanbod. Dit doen wij door het aanbieden van interactief digitaal leermateriaal en de begeleiding van leerlingen in hun leerproces. Kern van onze aanpak een 24/7 toegankelijke persoonlijke online leeromgeving,  met Engelstalige digitale content gebaseerd op het internationale curriculum. Hierbij heeft de leerling keuze uit de vakken English, Science, Mathematics, Biology, Physics en Chemistry. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Wij begeleiden niet alleen op afstand, maar ook fysiek in de klas. Zo onderhouden wij direct contact met leerling, leerkracht, ouder en ieder ander die betrokken is bij het digitale leerproces van een kind. Wij geloven dat digitaal leren mogelijkheid biedt tot een manier van leren dat aansluit bij de 21e eeuw. Any time, any place, alway. MAARRRR, digitaal leren moet je leren! Niet alleen als management, directie, leerkracht, maar ook als leerling. En daar ondersteunen wij bij.

Vanuit onze expertise bieden we daarom ook training en advies in digitaliseringen trajecten, waar u hier meer over kunt lezen.

’Digitaal leren moet je leren en dit geldt ook voor de docent. Uiteraard ieder op zijn of haar eigen tempo’.

Tot slot hebben we samen met de universiteit van Maastricht een instrument ‘Leerkwaliteit in beeld’ ontwikkeld om de kwaliteit van het leerproces van leerlingen te kunnen volgen gedurende het schooljaar. Op basis van de resultaten hiervan wordt het leerproces afgestemd met de leerkrachten, om zo het leerrendement te optimaliseren. Sinds de start in 2012 werken inmiddels meer dan 80 scholen in Nederland succesvol met deze methodiek.

Wij bieden:

• verrijkingslessen voor talenten in het PO en VO
  • ondersteunen scholen bij digitaliserings trajecten, zoals iPad pilot
  • leerproces meetinstrument ’Leerkwaliteit in beeld’
  • Engelse leerprogramma’s
  • plusklas programma’s