Speciale programma's voor Plusklassen!

   
     Bel Malouk voor een afspraak +31 (0)6 4125 3865
Tap To Call

Even voorstellen   arrow

de Digitale Leerschool

Sinds 2012 ondersteunt de Digitale Leerschool, scholen in het PO en VO bij het differentiëren van het onderwijsaanbod. dit doen wij door middel van:

  • onderzoek naar leerrendement
  • docententraining om ict in de les toe te passen
  • ontwikkeling en advies bij ict visie en strategie van scholen
  • aanbod van Engelstalig digitaal verrijkingsmateriaal en e-coaching bij gebruik (>100 PO scholen in Nederland)

www.dedigitaleleerschool.nl

LEERKWALITEIT IN BEELD

Samen met de universiteit van Maastricht is een instrument ‘Leerkwaliteit in beeld’ ontwikkeld om de kwaliteit van het leerproces van leerlingen te kunnen volgen gedurende het schooljaar. Op basis van de resultaten hiervan wordt het leerproces afgestemd met de leerkrachten, om zo het leerrendement te optimaliseren.

EVEN VOORSTELLEN

Ron_Ghijssen drs. Ron Ghijssen

Als bedrijfskundig onderzoeker ondersteun ik organisaties en scholen bij het evalueren en verbeteren van bestaande activiteiten en adviseer op basis van praktisch onderzoek de (on)mogelijkheden van de gezamenlijk aangedragen oplossingsrichtingen.

meer over mij? check mijn LinkedIn nl.linkedin.com/pub/ron-ghijssen/12/429/5bb

 

foto_kleurMalouk van der Burgt

Facebook, online games, de iPhone, ze zijn niet meer uit het leven van jongeren in Nederland weg te denken. Het internet heeft onze wereld veranderd en daarmee ook de manier hoe we kennis tot ons nemen.

Moet het onderwijs zich daartegen verzetten? Nee, ik ben van mening dat je gebruik moet maken van de mogelijkheden. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Enerzijds door E-learning te verzorgen in en buiten de klaslokalen. Anderzijds door docenten te trainen en te ondersteunen bij het verzorgen van digitale lessen. Specialties: e-learning, communicatie advies, projectmanagement

meer over mij? check mijn LinkedIn nl.linkedin.com/in/maloukvanderburgt

pasfoto HenkHenk van der Burgt R.I.

Als zowel docent rekenkunde als wiskunde heeft breng ik meer dan 20 jaar praktijkervaring in het onderwijs mee. de Digitale Leerschool is een label van Van der Burgt Computer Educatie. Dit bedrijf is in 1980 opgericht door Henk van der Burgt RI te Grave. Met de komst van de personal computer begin jaren tachtig, ontstond de scholingswens voor computervaardigheden in het bedrijfsleven. Hiermee is het specialisme van Van der Burgt Computer Educatie in digitale- scholingswensen en curcussen begonnen. Omdat Henk van der Burgt ook altijd als docent Wiskunde en als innovator digitaal leren betrokken is geweest bij het voortgezet onderwijs hebben wij een goed inzicht in deze onderwijs vorm.