TTO   arrow

Internationaal curriculum voor het VO

De Digitale Leerschool biedt binnen het VO een breed aanbod aan bèta vakken. Alle vakken worden aangeboden in het Engels, wat een extra uitdaging meebrengt. Hierdoor is het ideaal inzetbaar voor leerlingen die op zoek zijn naar extra uitdaging, maar ook voor Internationale en TTO scholen. De lessen vormen samen het leerprogramma Universal Curriculum en voldoen volledig aan de leerlijnen van het Internationale Curriculum.

Universal curriculum

Het Universal Curriculum bevat meer dan 30.000 hoge interactieve middelen kwaliteit in wiskunde, science, chemistry (scheikunde), Physics (natuurkunde) en Biology (biologie) voor leerlingen tussen de 10 en 19 jaar oud.

De inhoud is verdeeld in drie educatieve fasen: Upper secundary (bovenbouw VO), lower secundary (onderbouw VO) en Upper Primary (bovenbouw PO). Het omvat dertig digitale leerboeken met 1.100 onderwerpen in twee versies en kan zowel ingezet worden als volledig leerboek of als het verrijken van de reguliere inhoud.

Perfect samenhangend

De cursus is opgebouwd uit zeer interactieve materialen: animaties, real-life video’s, interactieve oefeningen, 3D-modellen, simulaties, slideshows, foto’s, illustraties en gidsen. Alle lessen zijn beschikbaar in versies voor studenten en docenten, variërend in functionaliteiten speciaal ontworpen om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Beide componenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd, zodat klassikaal onderwijs en het werk van de individuele studenten een perfect samenhangend geheel vormen.

De vakken

Wiskunde_onderbouwChemistry_onderbouwBiology_onderbouwPhysics_onderbouwWiskunde_bovenbouwPhysics_bovenbouwChemistry_bovenbouwBiology_bovenbouw